SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

MSGM / Kids Meisjes

Invloeden van de kunstwereld gemixt met populaire muziek. Je vraagt je af: wat voor een kleding is dan het gevolg? Die van het high-end fashion label MSGM, ongetwijfeld. Het gaat hier om speelse en eclectische stukken, qua vakmanschap en traditie volkomen Italiaans. Maar die speelse twist, dat maakt deze artistieke designstukken haast buitenaards mooi. Kijk je met ons mee? De stukken van MSGM zijn showpieces. Ze horen gedragen te worden als pronkstukken, als de kersjes op de taarten. Neem bijvoorbeeld zo’n statementjurk, de feestjurk. De aandachttrekker bij uitstek. Probeer die een beetje in het gareel te houden. Draag eronder bijvoorbeeld hooggehakte enkellaarsjes en fijne sieraden. Et voilà, ziedaar een sublieme verschijning.

Meer
MSGM / Kids Meisjes
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
71 items

Ontdek de Betoverende Meisjescollectie van MSGM

Betoverende Stijl voor Jonge Fashionista's

Welkom in de wereld van MSGM, waar mode en fun samenkomen in de prachtige meisjescollectie. MSGM onderscheidt zich door zijn gedurfde ontwerpen en kleurrijke patronen, perfect voor jonge meiden die hun unieke stijl willen laten zien. Met MSGM wordt elke dag een modeshow, vol flair en zelfvertrouwen.

Een Rijke Geschiedenis van Innovatie en Creativiteit

MSGM werd opgericht in 2009 door de getalenteerde Italiaanse ontwerper Massimo Giorgetti. Sindsdien heeft het merk een stevige plek veroverd in de modewereld dankzij zijn innovatieve benadering en creatieve visie. MSGM staat bekend om zijn levendige prints en moderne silhouetten, die altijd een knipoog geven naar kunst en muziek. Deze rijke geschiedenis van creativiteit vertaalt zich moeiteloos naar de meisjescollectie, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt.

Unieke Ontwerpen en Hoogwaardige Materialen

De meisjescollectie van MSGM is een perfecte mix van stijl en comfort. Elk stuk is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zachte katoen en luxe zijde, waardoor je kind vrij kan bewegen terwijl ze er geweldig uitziet. De ontwerpen variëren van schattige jurken met bloemenprints tot stoere jassen met grafische details. Wat alle stukken gemeen hebben, is de onmiskenbare MSGM-touch: speels, gedurfd en altijd in de mode.

Iconische Collecties die Inspireren

MSGM heeft door de jaren heen vele iconische meisjescollecties gelanceerd die indruk hebben gemaakt in de modewereld. Denk aan de vrolijke 'Mini Me' collectie, waar de stijlen van volwassenen worden vertaald naar kindermode, of de kleurrijke 'Tropical Vibes' lijn, perfect voor de zomer. Elke collectie is zorgvuldig samengesteld om zowel tijdloze als trendy stukken te bieden, zodat er voor elk meisje iets bijzonders te vinden is.

Het Logo als Stijlstatement

Het MSGM-logo is niet zomaar een merknaam; het is een stijlstatement. Vaak subtiel geïntegreerd in de ontwerpen, geeft het logo een extra vleugje luxe aan elk kledingstuk. Of het nu op een sweatshirt, een T-shirt of een accessoire is, het MSGM-logo staat gelijk aan kwaliteit en stijl, iets waar je dochter trots op kan zijn.

Kies Voor MSGM en Laat Haar Schitteren

Geef je dochter de kans om haar unieke stijl te ontdekken met de meisjescollectie van MSGM. Elke outfit is ontworpen om haar te laten stralen, of ze nu op school is, een feestje heeft of gewoon thuis speelt. Ontdek vandaag nog de betoverende wereld van MSGM en vind de perfecte stukken die haar persoonlijkheid tot leven brengen.