VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Moncler / Kids Meisjes

Moncler werd in 1952 opgericht in de plaats Grenoble, in Frankrijk. De naam van het merk is afkomstig van de samenvoeging van de afkortingen van de naam van de berg vlakbij Grenoble, Monestier-de-Clermont. Het waren de ondernemers Rene Ramillon die een gat in de markt ontdekte, maar toen nog werkzaam waren voor een zeer bekende fabrikant van berg gerelateerde artikelen als tenten en slaapzakken. Er waren in die tijd maar weinig jassen die de fabrieksarbeiders toen voldoende warmte konden bieden tijdens koude dagen. En zo ontstond de eerste collectie van Moncler, vol met super warme winterjassen, bestemd tegen het allerkoudste klimaat. Toen het Franse skiteam in aanraking kwam met de jassen van Moncler, ontstond de huidige donsjas. Want zij wilden een lichtere jas van beweeglijk materiaal, die voldoende warmte gaf in koude gebieden. Ook moest de jas hun spieren warm houden tot aan de race. En die vonden zij! Later werden die modellen aangepast met leren stukken gemonteerd op de schouders. Handig, want zo kon de jas niet beschadigen. Momenteel shop je heel veel verschillende modellen van Moncler, als bijvoorbeeld het Gardon Jacket, Biker Jacket, Jonathan Jacket en Albert Jacket voor dames en heren. Nú ook een groot deel in de sale…

Meer
Moncler / Kids Meisjes
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
155 items

Ontdek de Luxe Kinderkleding voor Meisjes van Moncler

De Magie van Moncler voor Meisjes

Welkom in de betoverende wereld van Moncler, waar luxe en functionaliteit samenkomen in de perfecte kledinglijn voor meisjes. Moncler, een naam die synoniem staat voor stijl en kwaliteit, brengt met zijn kindercollectie een vleugje elegantie in de garderobe van elke jonge fashionista. Of je nu op zoek bent naar een warme winterjas of een stijlvolle zomeroutfit, Moncler biedt het allemaal met een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Een Rijke Historie van Innovatie en Stijl

Sinds de oprichting in 1952 in het pittoreske Monestier-de-Clermont, heeft Moncler zich ontwikkeld tot een wereldwijd icoon in de mode-industrie. Wat begon als een merk dat zich richtte op functionele kleding voor bergbeklimmers, is uitgegroeid tot een luxe modemerk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Deze rijke historie en toewijding aan kwaliteit maken Moncler tot een vertrouwde keuze voor ouders die alleen het beste willen voor hun kinderen.

Unieke Eigenschappen en Kenmerken

Wat Moncler echt onderscheidt in de wereld van kinderkleding, zijn de unieke eigenschappen en het uitzonderlijke design van hun producten. De kindercollectie voor meisjes combineert modieuze esthetiek met praktische functionaliteit. Denk aan lichte, maar warme donsjassen die perfect zijn voor koude winterdagen, en elegante jurken die geschikt zijn voor elke speciale gelegenheid. Elk stuk is vervaardigd met dezelfde precisie en zorg die je van Moncler mag verwachten, gebruikmakend van de beste materialen die comfort en duurzaamheid garanderen.

Iconische Collecties en Tijdloze Stukken

Moncler heeft door de jaren heen verschillende iconische collecties gelanceerd die de tijd hebben doorstaan. De 'Enfant' collectie biedt een breed scala aan kledingstukken, van speelse T-shirts en comfortabele truien tot chique jassen en accessoires. De recente 'Moncler Genius' lijn introduceert innovatieve samenwerkingen met bekende ontwerpers, waardoor de kindercollectie een frisse en moderne uitstraling krijgt. Deze collecties zorgen ervoor dat je meisje altijd trendy en stijlvol voor de dag komt.

Het Merkembleem als Symbool van Kwaliteit

Een van de meest herkenbare elementen van Moncler is het iconische logo, een symbool van luxe en kwaliteit. Dit logo, vaak subtiel op de borst of mouw geplaatst, geeft elk kledingstuk een extra vleugje klasse. Het merklogo staat niet alleen voor stijl, maar ook voor de belofte van duurzaamheid en vakmanschap die met elk product gepaard gaat. Als je kiest voor Moncler, kies je voor kleding die generaties lang meegaat.

Kies voor Moncler en Verwen je Kleine Fashionista

Laat je meisje stralen in de verfijnde en stijlvolle kleding van Moncler. Met een perfecte balans tussen mode en functionaliteit, biedt Moncler alles wat je nodig hebt om je kind warm, comfortabel en modieus te kleden. Duik in onze uitgebreide collectie en ontdek de tijdloze stukken die zijn ontworpen om elke dag speciaal te maken. Bezoek onze webshop en geef je kleine fashionista de luxe die ze verdient.