VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Parajumpers / Kids Jongens

Parajumpers-ontwerper Massimo Rossetti heeft met succes een van 's werelds toonaangevende merken voor bovenkleding opgebouwd. De eerste collectie van Parajumpers had slechts 3 kledingstukken voor mannen en vrouwen en het merk blijft slagen met een handvol onberispelijk ontworpen stukken. De ultieme vorm van inspiratie voor Rossetti kwam van een toevallige ontmoeting met een para(chute) jumper. Parajumpers zijn een kleine groep mensen die twee keer zo hard trainen als Navy Seals. Toen Rossetti werd gevraagd om met nieuwe ideeën te komen, was het duidelijk dat hij niet verder hoefde te zoeken dan het beeld van een Parajumper. Rossetti's ontwerpen zijn grotendeels beïnvloed door een rugzak met nylon, ritsen en haken, en nu zitten alle PJ's-stijlen vol met dergelijke hardware. De kenmerkende haak op alle jassen is afkomstig van een parachutistenhaak met snelle ontgrendeling, die heeft bijgedragen aan het creëren van het Parajumpers-imago.

Meer
Parajumpers / Kids Jongens
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
98 items

Stijlvolle en Functionele Kleding voor Jongens van Parajumpers

Een Eerste Indruk van Parajumpers voor Jongens

Welkom in de wereld van Parajumpers, waar stijl en functionaliteit samenkomen in de kindermode. Voor jongens die niet alleen goed gekleed willen zijn, maar ook klaar willen zijn voor elk avontuur, biedt Parajumpers de perfecte kledingstukken. Parajumpers onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen die zowel praktisch als modieus zijn.

Een Historie van Innovatie en Kwaliteit

Parajumpers, opgericht in 2006 door ontwerper Massimo Rossetti, is geïnspireerd door de reddingswerkers van de 210th Rescue Squadron in Alaska. Deze helden, ook wel 'Parajumpers' genoemd, voeren de meest gevaarlijke reddingsoperaties uit in de meest extreme omstandigheden. De kleding van Parajumpers weerspiegelt deze moed en functionaliteit, wat resulteert in producten die van uitzonderlijke kwaliteit zijn en ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan.

Unieke Kenmerken van de Jongenscollectie

De jongenscollectie van Parajumpers is geen uitzondering als het gaat om de kernwaarden van het merk: duurzaamheid, functionaliteit en stijl. Elk kledingstuk, van jassen tot truien, is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals waterafstotende stoffen en isolerende voeringen. De ontwerpen zijn doordacht en praktisch, met veel zakken en verstelbare elementen. Bovendien zijn de kleuren en stijlen modern en veelzijdig, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid, van schooldagen tot weekendavonturen.

Populaire Collecties voor Jongens

Enkele van de bekendste productlijnen binnen de jongenscollectie van Parajumpers zijn de 'Super Lightweight' en de 'Masterpiece' series. De 'Super Lightweight' collectie biedt lichtgewicht jassen die ideaal zijn voor het tussenseizoen, terwijl de 'Masterpiece' serie bekend staat om zijn robuuste winterjassen die maximale bescherming bieden tegen de kou. Beide series combineren technische innovatie met modieuze ontwerpen, waardoor ze favorieten zijn bij zowel ouders als kinderen.

Het Iconische Parajumpers Logo

Het kenmerkende Parajumpers logo, een embleem dat de dapperheid van de 210th Rescue Squadron viert, is subtiel maar opvallend geïntegreerd in elk kledingstuk. Dit logo staat niet alleen symbool voor de hoge kwaliteit van het merk, maar ook voor een avontuurlijke en onverschrokken levensstijl. Het logo is vaak te vinden op de mouw of borst van de jassen, waardoor het een herkenbaar en gewaardeerd detail is.

Waarom Kiezen voor Parajumpers voor je Zoon?

Of je nu op zoek bent naar een functionele winterjas of een stijlvolle trui, de jongenscollectie van Parajumpers biedt alles wat je nodig hebt. Elk kledingstuk is ontworpen met oog voor detail en gemaakt om lang mee te gaan. Kies voor Parajumpers en geef je zoon de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit. Bekijk nu onze collectie en ontdek waarom Parajumpers de favoriete keuze is voor veeleisende ouders en avontuurlijke jongens.