VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Givenchy / Kids Jongens

De moeder van Hubert de Givenchy was verslaafd aan modemagazines. Hierdoor werd Hubert geïnspireerd. Op 17 jarige leeftijd vertrok hij naar Parijs om te gaan werken voor bekende couturiers. In 1952 opende hij zijn eerste modehuis. Givenchy legde in deze jaren grondslagen voor de stijl die nu bekend staat als casual chic. Givenchy’s stijl is luxueus, met veel aandacht voor de lijnen. Hij gebruikt zelden prints maar vooral grote effen vlakken in kleuren zoals rood, blauw en zwart. Givenchy is een erkend haute couture-merk en is dat tot op de dag van vandaag nog erg uniek.

Meer
Givenchy / Kids Jongens
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
95 items

Stijlvolle Jongenskleding van Givenchy: Perfectie in Elk Detail

Welkom in de Wereld van Givenchy Jongenskleding

Als je op zoek bent naar jongenskleding die zowel stijlvol als van topkwaliteit is, dan is Givenchy jouw go-to merk. Givenchy onderscheidt zich door zijn verfijnde ontwerpen en ongeëvenaarde vakmanschap. Elk stuk in hun jongenskledingcollectie straalt luxe en elegantie uit, perfect voor de jonge fashionista die zich wil onderscheiden.

Een Rijke Geschiedenis van Innovatie en Stijl

Givenchy, opgericht in 1952 door Hubert de Givenchy, heeft altijd aan de top gestaan van de modewereld. Het merk is synoniem met elegantie, creativiteit en innovatie. Door de jaren heen heeft Givenchy zijn stempel gedrukt op de mode-industrie met iconische ontwerpen en een onmiskenbare stijl die tijdloos en modern tegelijk is. Deze rijke historie vind je ook terug in hun jongenskledinglijn, waar klassieke invloeden moeiteloos worden gecombineerd met moderne trends.

Unieke Kenmerken van de Givenchy Jongenskleding

De jongenskleding van Givenchy is meer dan alleen mode; het is een statement. Elk kledingstuk is vervaardigd van de fijnste materialen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat. De ontwerpen zijn vaak voorzien van subtiele, maar opvallende details zoals het iconische Givenchy-logo, wat een gevoel van exclusiviteit toevoegt. Of het nu gaat om een casual T-shirt of een chique blazer, elk item is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit.

Bekende Collecties en Iconische Stukken

Givenchy heeft door de jaren heen verschillende memorabele collecties uitgebracht die de essentie van het merk perfect weergeven. Denk aan de 'Mini-Me' collectie, waar kinderkleding wordt ontworpen in dezelfde stijl als de volwassen lijn, zodat de kleine heren in dezelfde mode kunnen schitteren als hun ouders. De 'Urban Street' collectie biedt een meer casual, maar nog steeds luxueuze benadering van jongenskleding met speelse prints en comfortabele stoffen.

Het Logo als Stijlvol Detail

Het Givenchy-logo is een symbool van klasse en stijl, en dit zie je terug in de jongenskledinglijn. Vaak subtiel verwerkt in de ontwerpen, voegt het logo een extra dimensie toe aan elk kledingstuk. Of het nu geborduurd is op een trui of gedrukt op een T-shirt, het logo staat garant voor kwaliteit en luxe.

Investeer in Tijdloze Stijl voor Jouw Kleine Man

Het kiezen van jongenskleding van Givenchy is een investering in stijl, comfort en kwaliteit. Elk stuk is ontworpen om lang mee te gaan en biedt je kleine man de kans om zijn eigen unieke stijl te ontwikkelen. Ontdek nu de nieuwste collectie en geef je zoon de kans om te stralen in de stijlvolle en luxe kleding van Givenchy.